Mentor |
|
Ivona Mohar |
STATISTIKA
- Statistička obrada turističke sezone 2023. godine u Republici Hrvatskoj
- Dolasci i noćenja turista u Republici Hrvatskoj od 2019. do 2023. godine
KNJIGOVODSTVO
- Knjiženje i obračun plaća
RAČUNOVODSTVO I KONTROLA
- Analiza financijskih izvješća na primjeru hotelskog poduzeća po izboru
ORGANIZACIJA POSLOVANJA PODUZEĆA U UGOSTITELJSTVU
- Značaj turizma u gospodarstvu Republike Hrvatske
RECEPCIJSKO POSLOVANJE
- Radna mjesta u prijamnom odjelu hotela
|
Silvije Kramarić |
MARKETING U TURIZMU
- Proces marketinškog istraživanja
- Vrste i načini promocije
PROMET I PUTNIČKE AGENCIJE
- Pojava i razvoj turističkih posrednika u svijetu
- Povijesni razvoj automobilskog prometa u svijetu
- Povijesni razvoj zračnog prometa u svijetu
OSNOVE TURIZMA
- Grad Zadar kao turistička destinacija
|
Dario Kovačić |
POSLOVNO DOPISIVANJE
- Izrada raspisanog turističkog aranžmana – posjet Parizu, gradu svjetla
ORGANIZACIJA POSLOVANJA PODUZEĆA U UGOSTITELJSTVU
- Hotelski lanci u Republici Hrvatskoj
- Neobični hoteli svijeta
|
Martina Mesić Rekavić |
KUHARSTVO SA SLASTIČARSTVOM
- Pršut i jela sa pršutom
- Autohtona španjolska jela
|
Ivan Pavlek |
UGOSTITELJSKO POSLUŽIVANJE
- Pripremanje i posluživanje espresso kave
- Barsko poslovanje i klasični kokteli
|
Hrvoje Milinković |
UGOSTITELJSKO POSLUŽIVANJE
- Gin – popularno piće današnjice
- Pružanje usluga izvan ugostiteljskog objekta – Catering
|
Ptičar Dominik
|
KUHARSTVO SA SLASTIČARSTVOM
- Moslavački meni u 5 slijedova jela
- Sarma – hrvatsko nacionalno jelo
|
Vesna Androić Hanžić
|
TURISTIČKI ZEMLJOPIS
- Nematerijalna baština Hrvatske pod zaštitom UNESCO-a
- Biološka raznolikost kao faktor razvoja turizma
- Krški reljef kao dio turističke posebnosti Hrvatske
|
Majana Štor |
POVIJEST HRVATSKE KULTURNE BAŠTINE
- Michelangelo minijature – Julije Klović
- Schiavoni hrvatski kipari talijanske škole
- Gotički svijet katedrala
|