preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login
Obrazovni programi

Društvene mreže

Kako oporaviti izbrisane poruke s Instagrama | Androidsis

Vijesti iz Doma

         O UČENIČKOM DOMU

               VIJESTI IZ DOMA

Kalendar
« Studeni 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 376298
Ovaj mjesec: 3789
Danas: 72
Popis tema za završni rad - turističko-hotelijerski komercijalist

Teme završnog rada za šk. god. 2023./2024.

 

KUHARSTVO SA SLASTIČARSTVOM

  1. Tradicionalne slastice hrvatske kuhinje
  2. Tradicionalna jela moslavačke kuhinje – moslavački stol
  3. Restorani s Michelin oznakama kvalitete
  4. Internacionalna jela i deserti svjetskih kuhinja

 

UGOSTITELJSKO POSLUŽIVANJE

  1. Svečani hladno-topli buffet
  2. Posluživanje pjenušavih vina
  3. Vrste i podjela barskih mješavina
  4. Škrlet

 

STATISTIKA

  1. Statistička obrada turističke sezone 2022. godine u Republici Hrvatskoj
  2. Dolasci i noćenja turista u Republici Hrvatskoj od 2018. do 2022. godine

 

RAČUNOVODSTVO I KONTROLA

  1. Specifičnosti računovodstva u ugostiteljstvu
  2. Analiza financijskih izvješća na primjeru hotelskog poduzeća po izboru

 

KNJIGOVODSTVO

  1. Materijalno knjigovodstvo u poslovanju ugostiteljskog poduzeća
  2. Knjiženje i obračun plaća

 

ORGANIZACIJA POSLOVANJA PODUZEĆA U UGOSTITELJSTVU

  1. Značaj turizma u gospodarstvu Republike Hrvatske
  2. Veličina i struktura smještajnih kapaciteta u Republici Hrvatskoj

 

MARKETING U TURIZMU

  1. Razvoj i uvođenje marketinga kroz povijest
  2. Oblici i vrste promocije

 

RECEPCIJSKO POSLOVANJE

  1. Organizacija poslovanja prijemnog odjela u hotelu
  2. Poslovi rezerviranja usluga

 

PROMET I PUTNIČKE AGENCIJE

  1. Razvoj željezničkog prometa u svijetu
  2. Razvoj zračnog prometa u svijetu

 

POSLOVNO DOPISIVANJE

  1. Pisana poslovna komunikacija
  2. Komunikacija u poslovnoj organizaciji

 

OSNOVE TURIZMA

  1. Istra kao turistička destinacija
  2. Dalmacija kao turistička destinacija

 

TURISTIČKA GEOGRAFIJA HRVATSKE

  1. Sportsko-rekreacijski turizam
  2. Turistički potencijali i turistička ponuda Moslavine
  3. Team building ponuda u Hrvatskoj

 

POZNAVANJE ROBE I PREHRANA

  1. Pčelinji proizvodi
  2. Maslinovo ulje kao središte Mediteranske prehrane

 

BIOLOGIJA S EKOLOGIJOM I HIGIJENOM

  1. Ljekovite biljke i njihov utjecaj na zdravlje
  2. Eterična ulja i njihov utjecaj na zdravlje
preskoči na navigaciju