preskoči na sadržaj

Srednja škola "August Šenoa" Garešnica

Login
Ukratko o našoj školi

Obrazovni programi

Vijesti iz Doma

QR code

Kalendar
« Lipanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 10. 2013.

Ukupno: 280823
Ovaj mjesec: 3739
Danas: 95
Popis tema za završni rad - konobar

Teme završnog rada u šk. god. 2020./2021.

 

Ugostiteljsko posluživanje:

  1. Jednostavni prigodni obroci
  2. Organizacija i posluživanje na banketu
  3. Organizacija i posluživanje svečano hladno – toplog buffeta
  4. Priprema jela pred gostom rasijecanjem i filetiranjem
  5. Flambiranje slatkih jela
  6. Kratka i duga miješana pića
  7. Posluživanje jela po narudžbi
  8. Posluživanje bijelih vina
  9. Posluživanje u kavanama
  10. Pripremanje napitaka od kave
  11. Pripremni radovi u poslužnom odjelu restauracije

 

Poznavanje robe i prehrana:

  1. Proizvodnja i konzumiranje kave
  2. Jaka alkoholna pića (rakije)
  3. Vrste čajeva u ugostiteljstvu
  4. Uporaba mlijeka u ugostiteljstvu
preskoči na navigaciju